Verken ons portfolio met realisaties van verf- en vloerwerken op maat. Van concept tot resultaat.

Onze realisaties.

Bij Art Paint & Floor is elk project op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van elke klant. We zijn klaar om elk type project aan te pakken, klein of complex.

Paint

Heusden-Zolder

Paint

Hechtel-Eksel

Diverse werken

Bilzen

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden we onze diensten aan. Klaar om uw bedrijfsruimte te transformeren?

Wat we doen.

Verken onze diensten en neem contact met ons op om jouw behoeften en ideeën te bespreken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Bij Art Paint & Floor geven we uw interieur een unieke uitstraling met diverse decoratieve technieken. Onze specialisten zijn bekwaam in het aanbrengen van kalkverf voor een mooie, matte afwerking. Daarnaast bieden we ook limestone new brush, limestone new brushtop en limestone new decay, die textuur en uitstraling toevoegen aan muren en oppervlakken. Ook bieden we bohemia kleurpatine en betonciré aqua sensa, waarmee een eigentijdse en unieke look kan worden gerealiseerd.

Ons ervaren team verzorgt zowel interieur- als exterieurschilderwerk met precisie voor muren, plafonds, deuren, ramen en meer. We werken met hoogwaardige verfproducten voor duurzaamheid en een prachtig resultaat. Daarnaast hebben we expertise in het repareren van diverse materialen zoals hout, metaal en stucwerk, waarbij we beschadigd hout herstellen, scheuren in muren opvullen en ornamenten restaureren. Vertrouw op onze professionele en langdurige oplossingen.

Ons ervaren team plaatst diverse vloersoorten, zoals pvc, laminaat en tapijt, met een nauwkeurige installatie en duurzame afwerking. Of u nu kiest voor veelzijdige pvc-vloeren, laminaat met een natuurlijke houtlook of comfortabel tapijt, wij zorgen voor vakkundige installatie. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, kantoor of commerciële locatie, wij bieden een breed scala aan vloeropties die perfect bij uw stijl en behoeften passen.

Voor de doe-het-zelvers!

Wil je zelf aan de slag gaan? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je eigen maatwerkproject. We helpen je graag op weg!