Art

Diensten

Art

2023

Onze kunst.

Bij Art Paint & Floor geven we uw interieur een unieke uitstraling met diverse decoratieve technieken, zoals kalkverf voor een mooie, matte afwerking, limestone new brush, limestone new brushtop en limestone new decay die textuur en uitstraling toevoegen aan muren en oppervlakken, en bohemia kleurpatine en betonciré aqua sensa die zorgen voor een eigentijdse en unieke look.

  • Kalkverf
  • Limestone New Brush
  • Limestone New Brushtop
  • Limestone New Decay
  • Bohemia Kleurpatine voor meubels
  • Betonciré Aqua Sensa

Onze technieken.

Verken onze diensten en neem vrijblijvend contact met ons op om jouw behoeften en ideeën uitvoerig te bespreken.

Limestone New Brush is een kalkverf die traditioneel met een kwast wordt aangebracht, en het is het perfecte antwoord als je subtielere kleurvariaties en een authentieke beleving van gekalkte muren wilt ervaren, zoals vroeger. Het eindresultaat van deze techniek is afhankelijk van de persoonlijke stijl en aanpak van de schilder, net zoals bij andere schildertechnieken. Met Limestone New Brush kun je genieten van de charme en karakter van met de hand aangebrachte kalkverf.

Limestone New Brushtop is een techniek die perfect is voor jou als je een levendig gekalkte muur met zichtbare borstelstrepen wilt creëren. Met deze techniek ontstaat er een speels samenspel van tinten en reliëf, afgewisseld met egale vlakken. De licht- en donkercontrasten in de kalkverf versterken het natuurlijke uiterlijk en de minerale uitstraling. Bovendien is deze techniek zeer geschikt voor licht oneffen muren, waardoor het karakter van de muur nog beter tot zijn recht komt. Met Limestone New Brushtop voeg je een uniek en artistiek element toe aan je interieur.

Als je houdt van de natuurlijke grilligheid en verweerde uitstraling van kalksteen, dan is Limestone New Decay de perfecte keuze voor jou! Met deze decoratieve techniek breng je de prachtige kenmerken van verweerde kalksteen naar binnen. Bovendien is Limestone New Decay zeer geschikt om toe te passen op licht oneffen muren, waardoor je een unieke en authentieke uitstraling kunt creëren.

Bohemia kleurpatine is een uitstekend product voor het renoveren van meubels. Met deze patine kun je eenvoudig een decoratief verouderd effect creëren, waarbij je de karakteristieke sporen van langdurig gebruik zichtbaar maakt. Of het nu gaat om kasten, stoelen, tafels of deuren, Bohemia kleurpatine geeft ze een prachtige verweerde uitstraling. Bovendien is het product gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig schoon te maken, waardoor je meubelstukken er altijd perfect uitzien.

Betonciré Aqua Sensa is een naadloos en waterbestendig cementgebonden product dat wordt gebruikt voor zowel wanden als vloeren. Het kan worden aangebracht op verschillende ondergronden zoals pleisterwerk, cementering en betegeling. Deze steenimitatie is bijzonder kras- en stootvast, waardoor het langdurig mooi blijft, en het vereist minimaal onderhoud. Met Betonciré Aqua Sensa kunnen stenen wanden naadloos en waterbestendig worden gerealiseerd, waardoor de keuken een uniek en eigentijds ontwerp krijgt met werkbladen, spatwanden en vloeren zonder voegen. Dit product omhult het interieur in een minimalistische stijl en kan ook worden gecombineerd met andere op maat gemaakte technieken om aan de wensen van de klant te voldoen.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden we onze diensten aan. Klaar om uw bedrijfsruimte te transformeren?

Ontdek meer.

Bij Art Paint & Floor is elk project op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van elke klant. We zijn klaar om elk type project aan te pakken, klein of complex.

Voor de doe-het-zelvers!

Wil je zelf aan de slag gaan? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je eigen maatwerkproject. We helpen je graag op weg!