Floor

Diensten

Floor

2023

Wat we doen.

Ons ervaren team plaatst diverse vloersoorten, zoals pvc, laminaat en tapijt, met nauwkeurige installatie en duurzaamheid als prioriteit. Of het nu gaat om pvc-vloeren, laminaat met een natuurlijke houtlook of comfortabel tapijt, wij zorgen voor professionele installatie die perfect past bij uw stijl en behoeften, of het nu in een woonkamer, slaapkamer, kantoor of commerciële locatie is.

  • PVC
  • Laminaat
  • Tapijt

Onze technieken.

Ontdek wat wij te bieden hebben en neem gerust contact met ons op om jouw behoeften en ideeën te bespreken.

Bij Art Paint & Floor zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van PVC-vloeren van gerenommeerde merken zoals Forbo en Gerflor. PVC-vloeren bieden tal van voordelen, waaronder een warme uitstraling en akoestische demping, waardoor ze ideaal zijn voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Daarnaast zijn PVC-vloeren duurzaam en onderhoudsarm, wat betekent dat ze bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk schoon te maken zijn. Een bijkomend voordeel is dat PVC-vloeren betaalbaar zijn, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn voor het transformeren van uw vloer. Ons team zorgt voor een nauwkeurige installatie, waarbij we streven naar een perfecte afwerking en duurzaamheid, zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe PVC-vloer.

Bij Art Paint & Floor zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van laminaatvloeren, waaronder het gerenommeerde merk Quick-Step. Laminaatvloeren bieden verschillende voordelen, waaronder kleurvastheid en bij goede kwaliteit zelfs vochtbestendigheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ruimtes in uw huis. Daarnaast is laminaat een betaalbare vloeroptie, waardoor het een populair alternatief is voor andere vloermaterialen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurige installatie van het laminaat, waarbij we streven naar een perfecte afwerking en duurzaamheid. Met laminaatvloeren kunt u genieten van een mooie en duurzame vloeroplossing in uw interieur.

Bij Art Paint & Floor bieden we professionele plaatsing van tapijtvloeren, waaronder het bekende merk Desso. Tapijten hebben verschillende voordelen, waaronder het zachte, warme en comfortabele gevoel dat ze bieden. Daarnaast hebben tapijten geluidsisolerende eigenschappen en helpen ze de kou te isoleren. Ze fungeren ook als een stofvanger, waarbij stofdeeltjes uit de lucht worden verwijderd en gemakkelijk kunnen worden weggezogen. Met Desso tapijt is het bovendien eenvoudig om plaatselijk te vervangen indien nodig. Tapijten zijn ook antislip en hebben schokdempende eigenschappen, waardoor ze zorgen voor extra veiligheid en comfort. Met tapijt kunt u genieten van een stijlvolle en functionele vloeroplossing in uw interieur.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden we onze diensten aan. Klaar om uw bedrijfsruimte te transformeren?

Ontdek meer.

Bij Art Paint & Floor is elk project op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van elke klant. We zijn klaar om elk type project aan te pakken, klein of complex.

Voor de doe-het-zelvers!

Wil je zelf aan de slag gaan? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je eigen maatwerkproject. We helpen je graag op weg!