Buitenschilderwerken in Diepenbeek

Over ons

Op zoek naar buitenschilderwerken in Diepenbeek? Je hebt je betrouwbare partner gevonden! Bij Art, Paint & Floor staan we klaar om je huis of bedrijf op te frissen met ons schilderwerk. Onze schilders hebben ervaring met zowel binnen- als buitenschilderwerk en zorgen ervoor dat alles er weer stralend uitziet. Of je nu wat kleuradvies nodig hebt of gewoon een frisse laag verf, wij regelen het voor je. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek waarom we de favoriet zijn voor schilderwerken in Diepenbeek en omgeving.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven bieden we onze diensten aan. Klaar om uw bedrijfsruimte te transformeren?

Onze aanpak voor buitenschilderwerken

  • Wij nodigen je uit om onze diensten te verkennen en contact met ons op te nemen om jouw behoeften en ideeën te bespreken

Bij Art Paint & Floor geven we uw interieur een unieke uitstraling met diverse decoratieve technieken. Onze specialisten zijn bekwaam in het aanbrengen van kalkverf voor een mooie, matte afwerking. Daarnaast bieden we ook limestone new brush, limestone new brushtop en limestone new decay, die textuur en uitstraling toevoegen aan muren en oppervlakken. Ook bieden we bohemia kleurpatine en betonciré aqua sensa, waarmee een eigentijdse en unieke look kan worden gerealiseerd.

Ons ervaren team verzorgt zowel interieur- als exterieurschilderwerk met precisie voor muren, plafonds, deuren, ramen en meer. We werken met hoogwaardige verfproducten voor duurzaamheid en een prachtig resultaat. Daarnaast hebben we expertise in het repareren van diverse materialen zoals hout, metaal en stucwerk, waarbij we beschadigd hout herstellen, scheuren in muren opvullen en ornamenten restaureren. Vertrouw op onze professionele en langdurige oplossingen.

Ons ervaren team plaatst diverse vloersoorten, zoals pvc, laminaat en tapijt, met een nauwkeurige installatie en duurzame afwerking. Of u nu kiest voor veelzijdige pvc-vloeren, laminaat met een natuurlijke houtlook of comfortabel tapijt, wij zorgen voor vakkundige installatie. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, kantoor of commerciële locatie, wij bieden een breed scala aan vloeropties die perfect bij uw stijl en behoeften passen.

Ontdek meer.

Bij Art Paint & Floor is elk project op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van elke klant. We zijn klaar om elk type project aan te pakken, klein of complex.

Onze aanpak
voor bedrijven.

Ontdek hoe we te werk gaan.

U neem contact met mij op, wij maken zo snel mogelijk een afspraak om alles nauwkeurig na te meten en de ondergrond te analyseren. We selecteren de beste materialen en verf van topmerken voor de juiste ondergrond, en adviseren de juiste kosten efficiënte oplossing voor u project! U kan bij ons ook kiezen voor een professioneel kleuradvies!

In de offerte kan u de technische data van de producten, uw garantie attest, duidelijke afspraken en een heldere prijsofferte zien, na bevestiging van offerte krijgt u van ons een datum waarop wij jou inplannen om de werken te starten. Hou wel rekening dat ik van veel factoren afhankelijk ben waardoor de datum zou kunnen veranderen hier houden wij u altijd van op de hoogte!

Na uitvoering van de werken wordt alles opgeleverd. Opmerkingen worden bekeken en aangepast. Is alles naar wens? Dan krijgt u van ons de factuur, het garantieattest en een onderhoudsplan voor de ondergrond.

Voor de doe-het-zelvers!

Wil je zelf aan de slag gaan? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je eigen maatwerkproject. We helpen je graag op weg!